ROLOMATIK D.O.O.

Proizvodnja i ugradnja industrijskih i garažnih vrata.


 

Mi smo Rolomatik. Mi smo lideri u proizvodnji i ugradnji industrijskih i garažnih vrata. Na tu poziciju nas je doveo vredan i predan rad od samog početka davne 1990. godine. Počeli smo kao malo preduzeće za proizvodnju aluminijumskih rolo vrata. Tokom godina, usvajali smo nove koncepte i osvajali nove tehnologije, tako da sada kupcima nudimo proizvode izuzetnog kvaliteta. Danas smo porasli, razvili se u snažno preduzeće koje uspostavlja interaktivan odnos sa investitorom, od ideje do izvođenja radova. Gradimo trajne, profesionalne i korektne odnose sa partnerima. Ozbiljno shvatamo naše obaveze prema društvu, zaposlenima, zajednici i životnoj sredini.

Pored industrijskih i garažnih vrata značajni deo poslovanja se odnosi na proizvodnju, inženjering, promet i usluge pri izradi i montaži građevinske stolarije, čeličnih konstrukcija objekata širokog spektra namene, fasaderskih, krovopokrivačkih i limarskih radova, hidro i termoizolacionih radova.

Naša misija je da održavamo, razvijamo i unapređujemo našu poziciju tržišnog lidera. Uz stručne i motivisane radnike želimo da konstantno unapređujemo kvalitet svojih proizvoda i usluga, inoviramo i razvijamo nove proizvode i način njihove primene sa ciljem postizanja dugoročnog zadovoljstva i privrženosti korisnika.

Naša vizija je da poslujemo kao kompanija koja stalno postavlja više standarde u poslovanju, ne samo da uvodi nove navike i trendove, nego ih i predviđa i kreira kroz uvođenje savremenih tehnologija i praćenjem evropskih i svetskih trendova i parametara po pitanju kvaliteta proizvoda i načinu organizovanja poslovanja.

Potvrda našeg pravog puta predstavlja pozitivna ocena uspostavljenog sistema upravljanja koji se održava i sposoban je da odgovori zahtevima međunarodnih standarda iz oblasti upravljanja kvalitetom (ISO 9001), zaštite životne sredine (ISO 14001) i bezbednosti i zaštite zdravlja na radu (OHSAS 18001).

Želimo da ostanemo prepoznatljiv brend na tržištu, poznat po porodičnoj tradiciji, marljivom radu, visokom nivou kvaliteta proizvoda i usluga, razvoju i negovanju svojih odnosa prema zaposlenima, povećanju ekološke svesti, prevencije zagađenja zaštite životne sredine i poboljšanju racionalonog korišćenje i potrošnje energije.

Politiku kvaliteta, zaštite životne sredine i bezbednosti i zdravlja na radu koju primenjuje preduzeće Rolomatik možete pogledati ovde.

DA IZGRAĐENO BUDE TRAJNO, KVALITETNO I POUZDANO, PRAVI SARADNIK BIĆE ROLOMATIK